Barraf, een cupcake bar uit Lier

Barraf - Lier - CUPCAKE BARVoor een echte cupcake bar in Lier bent u bij Barraf aan het juiste adres. Voor de beste cupcakes, maar ook voor muffins in allerlei smaken, merengue, cookies en worteltaart kunt u hier terecht. Daarnaast krijgt u in onze bar ook een kopje koffie of thee, chocolademelk of een andere warme of koude drank. Drinkt u bij uw gebakje liever een zoete wijn of een frisse Lierse pint? Ook dat is mogelijk!

Lunchen bij Barraf

Hoewel onze focus ligt op gebak en andere zoetigheden, is het mogelijk om ’s middags te komen lunchen bij Barraf. Het is dan voornamelijk een snelle lunch. Op onze menukaart vindt u een verse dagsoep en er zijn dikke boterhammen met gevarieerd beleg, afhankelijk van het dagaanbod. Neem de lunch gerust mee naar huis of neem er een slaatje bij om ze ter plaatse te verorberen. 'No Lunch, only Brunch' op zondagen.

Bestellingen en reservaties

Al onze producten uit de bar zijn ook verkrijgbaar om mee naar huis te nemen. Geniet dus van onze verse soep, sandwiches, chocolade en gebakjes bij u thuis. Om onze artisanale koffies en thee vervolgens niet te vergeten! Onze verpakkingen zijn volledig organisch geproduceerd, achteraf mogen zij dus bij het GFT gesorteerd worden. Aarzel niet om contact op te nemen om bestellingen en reservaties door te geven!

Back to Top