Drink koffie en biologische thee van onze ervaren leveranciers

Barraf-Lier-ARTISANAALBij Barraf drinkt u biologische thee in Lier. Net zoals al onze andere producten is deze vervaardigd op ambachtelijke wijze. Wij gebruiken bij Barraf nooit conserveer- of bewaarmiddelen. En dat vertaalt zich in de smaak van onze dranken en gebakjes. Naast onze eigen bakkunsten laten we ons bij Barraf ondersteunen door andere gedreven en gepassioneerde vakmensen. Zo werken wij samen met een echte theesommelier, een chocolatier en een microroastery voor onze koffie. Stuk voor stuk zijn zij autoriteiten in hun vakgebied.

Koffie en thee

Zaakvoerder Jens Oris van koffiebar Normo in Antwerpen levert onze heerlijke koffie. Met hun microroastery zijn zij een kleinschalige verdeler die kwaliteit en innovatie nooit uit het oog verliezen.

Voor onze biologische thee staat theesommelier Katleen Adriaensen garant. In haar eigen atelier stelt zij zorgvuldig een assortiment samen van theesoorten die allemaal strikt biologisch zijn.

Chocolade

Tijdens de winterperiode, van Sinterklaas tot Pasen, doen we voor onze chocoladefiguren een beroep op een oud-collega bij The Chocolate Line. Het is een plezier om met chocolatier Pieter Vaes van The Cacao Project uit Mechelen nog eens te kunnen samenwerken na al die jaren.

Bij Barraf in Lier werken we steeds met verse ingrediënten. Daardoor is het aanbod niet iedere dag hetzelfde. Toch op een bepaalde smaak gemunt? Contacteer ons dan op tijd om je specifieke bestelling door te geven.

Back to Top