Originele relatiegeschenken bij Barraf

Voor originele relatiegeschenken in Lier doet u er goed aan eens bij Barraf binnen te springen. Zowel om uw personeel te bedanken als fijne attenties aan uw zakenpartners te schenken, vindt u bij Barraf de gepaste lekkernijen.

Op maat van uw bedrijf

U kan een mandje met gebak afgeven als relatiegeschenk, maar het is natuurlijk veel professioneler en origineler als uw geschenk een persoonlijke toets van uw bedrijf met zich meedraagt. Bij Barraf kunnen we uw cupcakes personaliseren. Dit doen we met het logo van uw eigen bedrijf, maar even goed met een door u geselecteerde tekst of afbeelding. Ook verpakt Barraf uw cupcakes individueel. Met of zonder kenmerken van uw eigen zaak op de verpakking, die keuze is volledig aan u.

Bestel uw gepersonaliseerde relatiegeschenken

Denk er zeker op tijd aan om uw relatiegeschenken te bestellen. Ook voor meer info en verdere vragen kunt u, geheel vrijblijvend, steeds bij ons terecht. Of vraag meteen een gratis offerte aan. Wij zullen u dan zo snel mogelijk verder helpen. Niet enkel de cupcakes van Barraf, maar ook andere producten uit het assortiment zoals thee, koffie en chocolade zijn beschikbaar om als relatiegeschenk te geven aan uw klanten uit de regio’s Lier en Mechelen.

Back to Top